Biophilic office design for the NHS

Previous
Next

Client – KTA Architects / Exeter Hospital 

Location – Exeter, Devon

Status – Completion 2020

On the back of our award winning biophilic office design, idesign were commissioned by KTA Architects to form part of the design team for the redesign of Bowmoor House on the Wonford Hospital Campus. We took the same approach we used at Vantage Point, with bespoke working pods and acoustic booths but used a more subtle colour palette. The design of the acoustic screen dividers which are used to break up desking also form a vital services track for data and power as everthing was coming through the ceiling. The project is split into four blocks and is going to be a phased install. idesign have produced the concept design and full bespoke joinery pack so that the project can go out to tender.