Award winning - Innovative biophilic office design

office design
Space Awards Winner 2019

Client – SW AHSN

Type – Office

Location – Exeter, Devon

Status – Completed 2019
 

” Thank you to everyone involved in helping us to create a great space for our new offices at Pynes Hill. idesign captured the requirements of our design brief perfectly and have created a really innovative space for us which we are all excited to be part of”

Gill Jones, Business Support Manager, SW AHSN

WINNER of the SPACE AWARDS 2019
 

“The HUM OF BEES is the voice of the garden” – Elizabeth Lawrence

AHSN leads the way in organising the development of healthcare initiaves, innovation, and teamwork in fruitful and productive ways. AHSN is, in this way, a kind of garden and its wokers are the bees in it!

Our proposal for the office design at Pynes Hill centred on this concept to provide a working environment set on enhancing staff wellbeing and reflect the nature of the organisation’s work. The design zoned the office space into areas using bespoke seating pods, screens, high level desk areas and acoustic pods to create flexible working conditions for the staff. A central cafe acts as a hub and gateway to the  amphitheatre. A fresh and biophilic office design which has created a unique office space. 

We felicitated all stages from concept and detail office design, to working along side fit out partners HF Contracts on the procurement and installation.

Office screens
Office design
working pods
acoustic pod
cafe
office design
office design
Office design