Architectural coastal retreat

Previous
Next

Client – Private

Location – Topsham, Devon

Status – Completed 2016

” idesign undertook the interior’s project to redesign our 1950s house on the river into a coastal retreat. They were very sympathetic to our brief and had a very professional attitude. We are delighted in the end result and would not hesitate to recommend them on future projects.”

Chris and David, Home Owners

 

This stunning 1950s coastal retreat was redeveloped with a whole house refurbishment and brand new modern extension to the stepped site. idesign was briefed in undertaking the design of the ground floor and master bedroom. It had been the home owners dream to always have the view of the estuary so we took this as our inspiration. We worked closely with the architect to create this  the new light filled space which was enhanced by coastal themed accessories and planting.